2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Okul Birincisi

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul birincisi, Bilişim Teknolojileri Alanı 12-B sınıfı öğrencisi M.Osman Alsak oldu.

M.Osman ALSAK; üstün başarısı, çevresine duyarlı mütevazi ve saygın kişiliği ile öğrenci ve öğretmenler arasında takdirleri kazandı.

2014 YGS sınavında Çorum Hitit Üniveristesi İlahiyat fakültesini kazanarak, ortaöğrenim başarısını taçlandırmak suretiyle Yüksek öğrenim hayatına da ayrıca başarılı bir adım atmış oldu.

27.11.2014 1184

Bütün bu maddi ve manevi azim ve çabaları ve çalışmalarından dolayı, okul yönetimi olarak öğrencimizi tebrik ediyor, başarıları çalışma ve tüm insanlığa hizmetlerinin istikametli devamiyetini Cenab-ı Hak´tan temenni ve niyaz ederiz.