Okulumuz Çevre Düzenlemesi çalışmaları devam ediyor

08.04.2015 1249

Okulumuzun daha yaşanılır ve etkin eğitim-öğretim ortamına dönüştürülmesi planlaması kapsamında, çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda okul müdürümüz Ramazan ÖZDEMİR yaptığı açıklamada: "Okulumuzun arkasında bulunan molozların temizlenip, yerine yeşillendirme çalışmaları yapılması için Nusaybin Belediyesi ile işbirliğine gidilmek suretiyle çevre düzenlemesi faaliyetlerine devam edilmektedir." sözlerini kaydetti.

Çevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre DüzenlemesiÇevre Düzenlemesi