Performans ve Proje Ödevler

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Bilişim Teknolojileri Alanı -Tüm Sınıflar/Alan Dersleri- Performans ve Proje Ödevleri belirlenmiş olup, bölüm öğrencilerimiz buradan ödevlerini öğrenebilirler.

05.03.2015 1171

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Bilişim Teknolojileri Alanı -Tüm Sınıflar/Alan Dersleri- Performans ve Proje Ödevleri belirlenmiş olup, bölüm öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan dosyayı indirip ödevlerini öğrenebilirler.

Bu ödevler ilgili ders öğretmenlerine mayıs ayının ilk haftası teslim edilecektir.

Ödevlerini zamanında teslim etmeyenlerin ve hiç getirmeyenlerin, performens notu "0" olacaktır.

icerikler/bilisim-teknolojileri-alani-tum-siniflaralan-dersleri-performans-ve-proje-odevleri_1681867.html