Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mardin bölgesinin, en KEYFİYET’li mesleki eğitim veren okulu olmak.. Tüm gençlerimizin LİYAKAT, EHLİYET ve SALAHİYET’le mücehhez olmakla birlikte; İSTİDAT ve KABİLİYET’leri mucibince, bu güzide FABRİKA’var-i mesleki ve teknik kurumda ÜRETİM yapacak hale getirilmek suretiyle.. toplumsal KALKINMA’nın en ehemmiyetli ayağı olan, NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ’nün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır..

Misyon: Mesleki Eğitimin hayati düstur ve ilkeleri doğrultusunda, toplumsal değişmeyi sağlayacak NESL-İ ATİ’leri yetiştirerek; BİLGİ ve BECERİ’nin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden KURUMSAL bir kurum olmakla birlikte.. her şart ve ortamda, Ülkemizin “MEMLEKET MESELESİ” haline gelmiş en ehemmiyetli MESLEKİ YETERLİLİK gibi SORUNlarında; ÇÖZÜMün bir parçası olmak gibi bir İDEAL ve GAYE-İ HAYAL’imiz vardır..

Başarılar: Şeref Köşesine Eklenmektedir

Saatler: 7:50-16:30
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çevre Köy´lerden gelenler ve özel eğitim sınıfı öğrencileri için, servis hizmeti verilmektedir..
Sportif Etkinlikler: "Masa Tenisi Turnuvası", "Futbol Turnuvası", "Satranç Turnuvası"
Bilimsel Etkinlikler: Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları
Proje Çalışmaları: "Meslek Lisesi, Memleket Meselesi" projesi, "Nusaybin Değerleniyor-Değerler Eğitimi" projesi, "Mesleki Yönlendirme ve Rehberlik" projesi..
Kontenjan Bilgileri: Öğretmen: 37 Öğrenci : 472
Diğer Hususlar: Okul pansiyonu yoktur..

Telefon - 482 415 3435

WEB - https://nusaybineml.meb.k12.tr