Ekim ve Kasım Ayları Staj Maaşları, Öğrencilerimizin Hesaplarına Yatırılmıştır..!

Meslek liselerinde öğrenim gören öğrenciler lise son sınıfta (12. sınıf) işletmelerde beceri eğitimi adı da verilen haftanın üç günü şartları uygun olan kurumlarda staj eğitimi yapmaktadırlar. Öğrenciler bu çalışmaları süresince devlet tarafından SGK koruması altındadırlar ve kurumlarından asgari ücretin 1/3 ü kadar ücret alırlar.

04.12.2019 615

Meslek Lisesi öğrencileri okudukları bölüm ile ilgili pratik kazanmak ve yetişmiş iş gücüne katkıda bulunmak amacıyla lise 3. ve lise 4. sınıfa geldiklerinde staj yapıyorlar.

Bu kapsamda;